Kaylee lijkt er even door heen te zitten, maar de troostende woorden van Dylan lijken niet te helpen

Kaylee lijkt er even door heen te zitten, maar de troostende woorden van Dylan lijken niet te helpen

Het is een zonnige zaterdagochtend in de mini samenleving, maar Kaylee lijkt niet vrolijk wakker te worden. De vrouwelijke bewoonster wordt wakker met tranen in haar ogen. Haar vriendje Dylan ziet dit en probeert erachter te komen wat er aan de hand is. Ik ga mezelf weer oprapen, geeft Kaylee aan. Dylan probeert haar te knuffelen, maar ze geeft aan hier geen zin in te hebben. Je bent altijd weg als ik je nodig heb, geeft Kaylee aan bij Dylan, maar haar vriendje geeft aan dat hij zoveel mogelijk bij haar probeert te zijn. We zijn hier toch samen, probeert Dylan Kaylee gerust te stellen, maar de woorden lijken niet helemaal aan te komen. Dan loopt Dylan weg bij zijn vriendinnetje, waardoor Kaylee in tranen achter blijft, schat, het komt goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *