Christel haar dag kan niet meer stuk nadat ze haar kinderen in haar armen gesloten heeft

Christel haar dag kan niet meer stuk nadat ze haar kinderen in haar armen gesloten heeft

Het is vandaag een bijzondere dag voor Christel. De vrouwelijke bewoonster krijgt, na een lange tijd haar familie niet gezien te hebben, vandaag eindelijk bezoek. Al vroeg is Christel uit de veren om zich op te knappen en voor te bereiden op haar twee zoons die langskomen. Even voor negen uur staat ze voor de poort te wachten totdat ze haar kinderen weer in haar armen kan sluiten. Dylan komt haar nog even een knuffel geven voor het bijzondere moment en dit doet haar duidelijk goed. Dan is het moment toch eindelijk daar en komen haar kinderen de poort binnen lopen. Christel loopt op haar zoons af en geeft hen een knuffel. Hoe zal Christel haar bezoek vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *