Dylan en Kaylee blijven onenigheid houden

Dylan en Kaylee blijven onenigheid houden

Kaylee lijkt vandaag niet met het goede been uit bed te zijn gestapt. Ze werd verdrietig wakker maar toen Dylan haar probeerde te troosten leek zij hier niet van gediend. De twee lieten elkaar even met rust na deze discussie maar nu de twee weer samen achter de computer zitten lijkt Kaylee nog niet klaar te zijn met het gesprek. Ik ga wel weg zegt Kaylee chagrijnig terwijl ze wegloopt bij Dylan. Kijk hoe je tegen mij praat voegt ze eraan toe. Dylan lijkt zijn vriendin niet te begrijpen en geeft aan de dingen die hij zegt niet zo te bedoelen. Kaylee laat weten straks terug te komen. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *