Kaylee blijft ontroostbaar, Dylan probeert het te sussen

Kaylee blijft ontroostbaar, Dylan probeert het te sussen

Kaylee en Dylan zijn deze dag niet echt fijn gestart. De twee lijken elkaar niet helemaal te begrijpen en vooral Kaylee lijkt ermee te zitten. Kaylee lijkt Dylan vooral te ontwijken maar geeft aan het toch fijn te vinden als Dylan in de buurt is. De twee zoeken elkaar om deze reden weer op in hun huisje waar Kaylee haar frustratie uitspreekt. Dylan kan alleen maar luisteren naar Kaylee, maar ze lijkt ontroostbaar. Dylan blijft haar aankijken, maar dit lijkt niet te helpen bij zijn vriendin. Zal het vandaag nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Truus at 15:47

    Volgens mij kan Kaylee beter naar huis gaan. Je zal toch zo’n vriendin hebben.
    Nog even en dan gaat hij aan de ketting. 2 meter afstand en verder niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *