De bewoners ontvangen imkers in Utopia 2

De bewoners ontvangen imkers in Utopia 2

Johan en Floor van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging zijn in Utopia 2 gearriveerd op uitnodiging van Hiske. Leuk dat jullie er zijn zegt Hiske. Ik zal even de groep bij elkaar halen voegt ze eraan toe. Op dat moment komt Jessie aan lopen die nieuwsgierig is wat de mensen komen doen. Johan is imker vertelt Hiske met een grote glimlach. Voor bijen vraagt Jessie. Hebben we een nest? Hiske schudt haar hoofd en legt uit dat de mensen zijn uitgenodigd omdat het dit weekend nationale bijentelling is. Het was ook een kleine verrassing voor jou benadrukt ze. Jessie lijkt niet erg enthousiast en vraagt zich af of de meegebrachte bijen achter glas zitten. Misschien kan dit je van je bijenfobie af helpen gaat Hiske verder. Dit valt in verkeerde aarde bij Jessie. Oké, dan wens ik jullie nog een fijne middag. Wat later staan alle spullen klaar en beginnen de imkers met hun verhaal. Hoewel Jessie niet aanwezig is, is het overgrote deel van de groep erg enthousiast en luistert aandacht naar de informatie over bijen. De kasten worden uitgepakt waarin grote aantallen van de insecten te zien zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *