Gerrit en Hiske gaan een nieuwe product voor in de bakkerij maken

Gerrit en Hiske gaan een nieuwe product voor in de bakkerij maken

Patricia is in Utopia 2 gearriveerd om samen met Gerrit en Hiske te bakken. De twee bewoners willen naast hun Gerske brood een nieuw product op de markt brengen namelijk macarons. Ik heb drie soorten meegenomen laat Patricia weten. Een variant met aardbei, mascarpone en witte chocolade., een met citroencrème en een met champagne en framboos voegt ze eraan toe. Hiske en Gerrit reageren enthousiast en samen gaan ze aan de slag in de iglo. Zal het nieuwe product een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *