Christel praat met Mylène over Jens, is hij verliefd op haar?

Christel praat met Mylène over Jens, is hij verliefd op haar?

Christel en Mylène staan op het terrein wanneer Christel over Jens begint. Hoe moeilijk vindt hij het om toe te geven dat hij verliefd op je is? Mylène legt uit dat ze hem heel lastig kan doorgronden. Maar ik weet wat ik aan hem heb en volgens mij is dat andersom ook zo voegt ze eraan toe. Christel vraagt zich af of hij verliefd op haar is. Ja, dat is hij antwoordt Mylène. Dat spreekt hij wel uit tegen mij gaat ze verder. Dan onderbreekt Franny het tweetal en legt uit dat het Shelley leuk zou vinden om met de vrouwen in de Mongoolse tent te slapen. Dan wilde ze ons erbij, Kaylee, Merel en His. Ze voegt eraan toe dat ze in dat geval de tent vol gaan bouwen met matrassen. Mylène laat weten dat het van haar niet hoeft. Shelley en ik liggen elkaar momenteel niet goed, dus ik denk niet dat het een goed idee is als ik er schijnheilig bij ga zitten benadrukt ze.

Wanneer Franny weg is gelopen, vervolgt Christel het gesprek over Jens. Hij zegt het dus wel tegen jou? vraagt ze. Mylène knikt en zegt dat ze het hem had gevraagd, waarop hij had geantwoord dat hij verliefd op haar was. Hij spreekt het verder niet uit maar ik zie het wel in hoe hij doet. Christel denkt op haar beurt dat het voor Jens iets heel bijzonders is om een relatie met iemand aan te gaan. Volgens mij doet hij dat niet zo snel, ook niet buiten de poort. Mylène haalt haar schouders op. Ik dacht er eerst veel over na geeft ze toe. Maar ik vind het wel goed zo. We hebben het leuk en hij is heel eerlijk eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *