Christel mag tatoeëren op Kaylee haar been

Christel mag tatoeëren op Kaylee haar been

Dylan en Kaylee hebben een tijd terug het plan bedacht om voor elke maand dat zij in Utopia 2 zitten een streepje te laten tatoeëren. Hierbij willen ze verschillende bewoners de kans geven om deze bij hen te zetten. Vorige week heeft Dylan zijn eerste streepje door Christel laten zetten en nu is het ook de beurt aan Kaylee. Dyl jij moet haar maar even helpen met alles zegt Kaylee wanneer ze in de stoel plaatsneemt. Dylan knikt en verzekert haar dat het mooi gaat worden. Wanneer Dylan het streepje op haar voet heeft getekend, gaat Christel aan de slag. Gewoon rustig het lijntje trekken zegt Dylan. Trek hem voor je gevoel er langs, niet erop voegt hij eraan toe. Kaylee knikt. Gewoon heel rustig, niet te diep benadrukt ze. Wat later is Christel klaar. Netjes gedaan hoor zegt Kaylee. Heel mooi. Wat vinden jullie van de tatoeage?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *