Adriaan krijgt een cadeau van Erik Dekker

Adriaan krijgt een cadeau van Erik Dekker

Adriaan zit in de silo wanneer Brandon aan komt lopen. De mannelijke Utopiaan heeft een schoenendoos in zijn hand. “Hé, mijn schoenen”, zegt de veganist. “Wat is dat dan Adje?”, vraagt Jessie. Adriaan pakt de doos uit en ziet dat er ook een briefje bijgevoegd zit. “Hoi Adriaan”, leest hij voor. “Ik hoop dat je training goed gaat. Je hebt een tijdje mijn schoenen mogen lenen om de eerste kilometers op de fiets te maken, maar hier heb je een eigen paar. Ik wens je veel succes. Groetjes, Erik Dekker.” De veganist is erg blij met het cadeau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *