De macarons van Hiske en Gerrit vallen goed in de smaak

De macarons van Hiske en Gerrit vallen goed in de smaak

Vandaag is Patricia naar Utopia 2 gekomen om samen met Hiske en Gerrit macarons te maken. Een lekkernij wat Gerske broden eventueel in hun assortiment kan nemen. Zodra ze de macarons klaar zijn, komt ook Christel even kijken. Ze zien er prachtig uit zegt ze tegen Hiske. Hiske lacht en biedt Christel aan om er één naar keuze uit te proberen. Hiske geeft aan dat ze verschillende smaken heeft gemaakt. Van aardbei tot lemon curd en champagne. Christel reageert sceptisch. Ze heeft wel vaker macarons gehad en was er eigenlijk geen fan van maar wanneer ze toch eentje proeft reageert ze verbaasd. Je hebt me om zegt ze met een volle mond. Christel geeft aan dat ze deze wel echt lekker vindt en dat vooral de structuur heel sterk is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *