Gerrit lucht zijn hart, hij weet niet wat hij met Shelley aanmoet

Gerrit lucht zijn hart, hij weet niet wat hij met Shelley aanmoet

Gerrit en Hiske zitten in de iglo wanneer Shelley ter sprake komt. Weet je wat het is begint Gerrit het gesprek. Ik heb dingen voor haar geregeld en gedaan maar dan merk je op een gegeven moment dat er geen wisselwerking is voegt hij eraan toe. En zegt dat hij dit destijds bij aangaf maar ze er niets mee heeft gedaan. Ze zou nooit eens naar me toekomen om me een complimentje te geven. Volgens Gerrit ontbreekt het bij haar aan aanpassingsvermogen. Dat wil niet zeggen dat mijn aanpassingsvermogen altijd perfect is maar bij haar is het er helemaal niet. Ik weet niet wat ik met Shelley aan moet benadrukt hij. Hiske knikt en stelt voor tegen haar te zeggen dat hij er graag voor haar wil zijn maar merkt dat ze hem hier geen ruimte voor geeft. Dat zou ik doen als ik jou was benadrukt ze. Zal Gerrit iets met het advies gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *