Christel moedigt Kaylee aan directer te worden

Christel moedigt Kaylee aan directer te worden

Kaylee en Dylan hebben samen een hechte relatie en zijn in de communicatie met elkaar heel direct. Toch zit Kaylee wat dwars sinds ze in Utopia 2 zit. Bij Christel wil ze daarom afgelopen avond haar ei kwijt. Wanneer de twee samen in een huisje zitten legt Kaylee uit dat ze het lastig vindt om direct te zijn bij alle andere bewoners, behalve bij Dylan. Tot kort is dit alleen anders omdat ze niet wil dat ze Dylan wegtrekt bij de andere mannelijke bewoners. Christel legt uit dat ze daarom wel wat harder moet zijn in haar communicatie. Direct tegen elke bewoner en niet enkel bij Dylan. Kaylee geeft aan dat ze daar moeite mee heeft. Ze merkt namelijk dat ook de opdracht, die ze samen met Dylan aan de bewoners hebben gegeven, om vijf bezoekers voor de opening van hun tattoo shop te regelen niet uit zichzelf gaat. Ze wil daarom ook heel graag iedereen aanspreken hierop, maar daar is ze nog niet klaar voor. Christel knikt en begrijpt dat Kaylee niet over wil komen als een bazige opdrachtgever maar geeft haar toch advies mee om het op een andere manier aan te pakken. Zo vertelt ze dat je ook vriendelijk en direct kan zijn, zodat je toch je doel bereikt. Kaylee zit dat wel zitten en ze besluiten om het huisje te verlaten om naar de andere bewoners te gaan. Zal het Kaylee lukken om directer te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *