Jessie staat al vroeg bij de poort om zijn bezoek te ontvangen

Jessie staat al vroeg bij de poort om zijn bezoek te ontvangen

Vandaag is een bijzondere dag voor Jessie. Hij is al vroeg uit de veren, want vandaag komt zijn bezoek naar Utopia 2. Rond negen uur staat Jessie te popelen bij de poort, samen met Adriaan. Even na negen uur komt het bezoek binnen. Jessie loopt af op zijn hondje en ouders, die hij een dikke knuffel geeft. Jessie is duidelijk blij zijn familie te zien. Ook oud bewoner Cees is van te partij. Wat zal Jessie bespreken met zijn bezoek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *