Christel en Hiske denken dat Merel toch een zwak heeft voor Jessie

Christel en Hiske denken dat Merel toch een zwak heeft voor Jessie

Jessie en Merel draaien al een tijdje om elkaar heen. De twee lijken niet met en niet zonder elkaar te kunnen. Een paar weken terug hebben de twee zelfs gezoend met elkaar maar na dit voorval lijken ze minder close met elkaar. Nu Hiske en Christel samen in hun huisje zijn, bespreken ze deze situatie. Zal ze stiekem nog verliefd zijn op Jessie vraagt Hiske aan Christel. Christel denkt dat Merel een zwak heeft voor Jessie maar niet echt verliefd zou zijn. Toch valt het de twee dames op dat Merel zich heeft opgedoft voor het bezoek van Jessie. Zal er toch meer spelen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *