Oud Utopia 1 bewoner Cees heeft een bijzonder cadeau voor de groep

Oud Utopia 1 bewoner Cees heeft een bijzonder cadeau voor de groep

Jessie zijn bezoek is in Utopia 2 en ook oud Utopia 1 bewoner Cees is bij dit bezoek aanwezig. Nadat hij een rondleiding over het terrein heeft gekregen en het bezoek gezellig op de bank zit, komt Cees met een verrassing. Dit is voor jullie tuin laat Cees weten aan Adriaan en Jessie. Het zijn zes verschillende kruiden gaat Cees verder.. Adriaan lijkt erg blij te zijn met de kruiden en wordt helemaal enthousiast. Dit lijkt nog niet alles te zijn, want nadat hij de kruiden heeft gegeven komt hij aanlopen met een andere cadeau. Het is een boom maar dan met geld erin. De bewoners moeten lachen. Ze vinden het echt heel leuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *