Franny voelt zich gekwetst door een opmerking van Adriaan

Franny voelt zich gekwetst door een opmerking van Adriaan

Franny ligt verdrietig op bed. Brandon komt bij haar kijken en ziet dat Franny in tranen is. Ze legt uit dat ze niet lekker in haar vel zit. Iedereen zit op mij te zeiken. Als iedereen zegt dat ik niets doe kan ik net zo goed weggaan voegt ze eraan toe. En legt verder uit dat ze graag mensen helpt maar de opmerking van Adriaan vervelend vindt. Adriaan heeft een opmerking tegenover Franny gemaakt, waarin hij aangaf dat ze weinig uitvoert. Brandon hoort haar verhaal aan en probeert haar te troosten.

Wat later gaat Adriaan op zoek naar Franny om het allemaal nog eens uit te leggen. Franny, ik hoor dat jij niet lekker in je vel zit door wat ik gezegd heb. Het is echt niet mijn bedoeling om jou onderuit te halen, want als er iemand lief is in Utopia 2 ben jij het wel. Ik bedoel het niet gemeen geeft Adriaan aan. En legt uit dat hij vindt dat Franny een podium heeft in Utopia, maar deze wel moet benutten. Zijn jullie het met Adriaan eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *