Merel noemt Kaylee sneaky en vindt haar schijnheilig

Merel noemt Kaylee sneaky en vindt haar schijnheilig

Merel en Gerrit staan met zijn tweetjes te praten wanneer Kaylee en Dylan ter sprake komt. Het valt Merel op dat Kaylee en Dylan vaak discussies hebben over Shelley. Volgens Merel is Kaylee een jaloers type. Ik denk dat zij heel sneaky is geeft Merel toe. Ze is heel schijnheilig benadrukt ze. Gerrit geeft op zijn beurt aan dat hij weinig merkt van de ruzies tussen de twee. Ik denk dat ze het hier iets makkelijker hadden voorgesteld als stelletje gaat Merel verder. En ze staan niet sterk in hun schoenen. Merel laat ook nog weten dat ze geen vertrouwen heeft in de relatie tussen hen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *