Kan het evenement rondom de opening van de tattoo shop nog wel doorgaan?

Kan het evenement rondom de opening van de tattoo shop nog wel doorgaan?

Volgende week organiseren de bewoners de opening van de tattoo shop. Toch lijkt Gerrit twijfels te hebben aan het evenement. Hij vertelt Dylan dat er de afgelopen dagen maar een aantal kaarten zijn verkocht. Het wordt weer een beetje hetzelfde als de lingerie voegt hij eraan toe. Volgens hem moeten er echt nog wat kaarten worden verkocht om het evenement door te laten gaan. De kosten zijn wat hoger dan bijvoorbeeld de lingerieparty legt hij verder uit. Dus daar moeten we heel erg rekening mee houden. Er moet echt aan getrokken worden benadrukt hij. Daar is Dylan het helemaal mee eens en hij vraagt aan Gerrit hoe hij het beste de opening meer onder de aandacht kan brengen. Gerrit oppert om bijvoorbeeld acties te houden. Dat mis ik nu een beetje zegt hij. Wat gaan Dylan en Kaylee verzinnen? En komt alles nog goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *