Mylène heeft een duidelijke mening over Shelley

Mylène heeft een duidelijke mening over Shelley

Adriaan en Mylène zitten samen in de tuin. De twee praten over de andere bewoners en al snel gaat het gesprek over Shelley. Hoe gaat het tussen jou en Shelley vraagt Adriaan. Mylène laat weten dat het eigenlijk helemaal niet gaat tussen hen. Dat komt wel goed en anders niet, dan komt het niet goed zegt ze. Adriaan adviseert toch om met Shelley te gaan praten. Vanaf het begin heb ik al een zwak voor Shelley legt hij verder uit. Ik vind het gewoon een lief meisje, die heel vaak onverstandige keuzes maakt voegt hij eraan toe. Mylène zegt dat zij tegenover Shelley ook vaak geen goede keuzes heeft gemaakt. Desondanks heeft Shelley volgens Mylène met opzet een deur in haar gezicht dichtgegooid en dit was volgens haar de druppel.Adriaan blijft adviseren om met elkaar in gesprek te gaan. Zal Mylène naar zijn advies luisteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *