Is Jessie verliefd op Andrea?!

Is Jessie verliefd op Andrea?!

Adriaan en Jessie lopen samen naar de moestuin als Adriaan een pikante vraag stelt. Jij vindt Andrea wel leuk hè vraagt hij. Jessie ontkent direct. Jij helpt allemaal verhalen de wereld in die niet kloppen zegt hij. Dat is helemaal niet zo benadrukt hij. Adriaan begint te lachen. Ik zou niet durven reageert Adriaan. Zo ben ik niet verzekert hij. Jessie loopt stug door. Ik ben al verliefd zegt hij. Op Andrea? probeert Adriaan nog een keer. Jessie blijft ontkennen maar hij wil ook niet zeggen op wie hij dan wel verliefd is. Zou Jessie daadwerkelijk een oogje op iemand hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *