Adriaan is klaar met het gedrag van de groep

Adriaan is klaar met het gedrag van de groep

De bewoners besluiten om kroketten te gaan eten. Adriaan die het avondeten zou gaan koken, is hier helemaal niet blij mee. Ga je niet meer koken vraagt Merel als ze Adriaan ziet. Adriaan vertelt dat hij vanavond nog gaat koken maar dat hij er daarna mee stopt. Iedereen zit gewoon te snacken zegt hij. Dat is eigenlijk van de bv benadrukt hij. Het hem dat iedereen eten uit de vriezer lijkt te hebben gepakt, terwijl dit eten eigenlijk bedoeld is voor de evenementen. Ik vind het eigenlijk wel prima vervolgt hij boos. Ik wil veganistisch gaan koken en dat gaan we van tevoren gewoon gigantisch veel vlees eten. Hij wil dit morgen sowieso tijdens de vergadering gaan bespreken. Hoe zullen de bewoners reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *