Adriaan spreekt Andrea aan, hij vindt dat ze zijn naam te veel noemt

Adriaan spreekt Andrea aan, hij vindt dat ze zijn naam te veel noemt

Adriaan zit met de andere bewoners aan tafel en hij lijkt vandaag niet lekker in zijn vel te zitten. Vlak voor het eten kwam hij erachter dat zijn mede bewoners kroketten aan het eten waren en nu hij heeft gekookt lijkt hem iets te zijn opgevallen. Je noemt mijn naam wel heel vaak hè zegt hij tegen Andrea. Als jij mij aanspreekt is het Adriaan, elke zin is het Adriaan… Andrea laat weten dat er vijftien mensen rondlopen, dus dat ze daarom vaak namen zegt. Ik heb voor je gekookt en ik heb mijn naam wel 25 tot 50 keer gehoord gaat Adriaan geïrriteerd verder. Dat valt echt op benadrukt hij aan het einde van het gesprek. Zal Andrea erop gaan letten? En vinden jullie het terecht dat Adriaan haar erop aanspreekt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *