De bewoners uit Utopia 2 krijgen een speciale wens via de mail

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een speciale wens via de mail

Afgelopen avond zit Merel achter de computer en haar oog valt op een nieuwe e-mail. Ze besluit het bericht snel uit te printen en ze loopt naar de benedenverdieping van de silo. Daar zit de rest van de groep. Mag ik even jullie aandacht vraagt Merel. Ze legt uit dat er een mail is binnengekomen met een speciale wens. Een ernstig zieke vrouw wil namelijk heel graag een leuke tijd hebben in Utopia 2 en het liefst zou ze een keer willen blijven slapen. Merel laat verder weten dat ze heeft terug gemaild dat zij en de bewoners deze laatste wens zeker in vervulling willen laten gaan. Ze  leest daarna voor dat de ernstig zieke dame graag op 3 mei met een vriendin wil komen overnachten. Dik zegt Jens direct en de andere bewoners stemmen ook in. Jessie stelt voor om te vragen waar de twee dames graag willen slapen. zodat ze een goede slaapplek kunnen regelen. Merel is blij met de reactie van haar mede bewoners en ze rent meteen terug naar de computer om terug te mailen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *