Is Brandon verliefd op Franny?!

Is Brandon verliefd op Franny?!

Franny en Merel lopen afgelopen avond samen over het Utopia 2 terrein en Franny laat weten dat Brandon haar in de steek heeft gelaten. Brandon zou Franny namelijk nog helpen maar hij is in geen velden of wegen te bekennen. Ik denk dat Brandon het niet leuk vindt als je zegt Frandon zegt Franny. Ik denk dat hij daarom is weggegaan voegt ze eraan toe. Merel moet lachen. Zou hij jou leuk vinden vraagt ze vervolgens. Franny denkt van niet. Ik denk van wel gaat Merel verder. Hij zoekt jou de laatste tijd echt veel op. En eerlijk gezegd jij hem ook vervolgt ze. Franny zegt dat de twee gewoon vrienden zijn. Ik ben verloofd benadrukt ze. Ik hou zielsveel van Tim en ik zou hem nooit willen bedriegen. Zou Brandon daadwerkelijk verliefd zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *