Jens heeft een beledigende tekst op de webshop gezet bij de vrouwenkalender

Jens heeft een beledigende tekst op de webshop gezet bij de vrouwenkalender

Merel heeft afgelopen avond op de webshop iets gezien wat haar helemaal niet zint. Het lijkt er namelijk op dat een van de bewoners een beledigende tekst op de webshop heeft gezet bij de vrouwenkalender. Snel print Merel haar ontdekking uit en ze laat het Christel lezen. Dit meen je niet zegt ze geschokt. Samen lopen de twee naar Jessie maar hij verzekert dat hij er niets mee te maken heeft. Al snel komen de dames erachter dat Jens de boosdoener is en met grote passen lopen ze naar zijn huisje. Wat heb jij nou met die kalender gedaan vraagt Merel boos. Wat een k*tzak ben jij voegt Christel eraan toe en Merel loopt ondertussen weg om de tekst terug te veranderen. Waar slaat dit op zegt ze. Jens houdt zijn lach in en hij laat weten dat hij de tekst heeft aangepast. Ik vind het kinderlijk reageert Christel. Jens hoort Christel aan en uiteindelijk maakt hij zijn excuses. Sorry, het was een beetje slechte humor zegt hij. Uiteindelijk loopt Christel boos weg…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *