Mylène en Jens bespreken hun relatie

Mylène en Jens bespreken hun relatie

Jens en Mylène liggen afgelopen avond samen in bed. Iedereen vraagt mij naar ons begint Mylène het gesprek. Jens lijkt op zijn beurt de vraag te ontwijken. Moeten ze lekker doen gaat hij verder. Super lachen. Mylène vraagt zich af hoe ze op de andere bewoners moet reageren. Ga maar lekker met jezelf bemoeien joh, idioot zegt Jens. Zoiets. Jens vraagt daarna wat Mylène altijd zegt als de bewoners naar de relatie van de twee vragen. Mylène vertelt dat ze dan uitlegt dat zij en Jens geen relatie hebben omdat de twee elkaar nog niet zo goed kennen. Jens en Mylène praten nog even verder over hun mede bewoners en uiteindelijk doen ze hun ogen dicht om te gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *