Kaylee wil meer steun van Dylan, ze vindt het eng om van zich te laten horen

Kaylee wil meer steun van Dylan, ze vindt het eng om van zich te laten horen

Dylan en Kaylee hebben afgelopen avond hun huisje opgezocht maar de twee zijn nog niet van plan om te gaan slapen. Het tweetal heeft namelijk een goed gesprek met elkaar. Kaylee merkt dat ze vaak haar grenzen aangeeft, terwijl Dylan dit volgens haar bijna niet doet. Als je iets niet chill vindt, dan kan je dat altijd zeggen legt Kaylee uit. Ik heb het idee dat jij dat soms niet doet. Het zit niet in jou voegt ze eraan toe. Dat klopt volgens Dylan. Dat vind ik soms wel heel moeilijk gaat Kaylee verder. En vertelt verder dat iedereen de momenten ziet waarop ze haar mond open zou moeten trekken maar van Dylan hoort Kaylee dat naar eigen zeggen niet. Ze vertelt dat ze Dylan altijd probeert te helpen met zijn zwakke punten maar Kaylee heeft het gevoel dat Dylan dat niet bij haar doet. Kaylee laat daarna weten dat ze het eng vindt om van zich te laten horen, vooral tijdens de vergaderingen. Ik zit daar nu alweer mee benadrukt ze doelend op de naderende vergadering. Ik laat het jou dus heel de tijd doen, omdat ik het zelf heel eng vind. Kaylee legt uit dat ze het fijn zou vinden als Dylan haar hier een beetje mee helpt en haar er een beetje in steunt. Ik vind het echt heel erg moeilijk benadrukt ze. Dylan lijkt het te begrijpen en hij wil Kaylee zeker helpen. Zal Kaylee van zich laten horen tijdens de vergadering?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *