Gerrit vertelt Shelley dat Adriaan haar drie stemmen wil geven

Gerrit vertelt Shelley dat Adriaan haar drie stemmen wil geven

Shelley is gisteren met Adriaan op date geweest en dit beviel de twee erg goed. Wanneer op deze nieuwe dag de date ter sprake komt maakt Gerrit een opmerking richting zijn ex Shelley over Adriaan. Je krijgt nog steeds drie stemmen van Adriaan zegt Gerrit tegen haar terwijl Adriaan erbij staat. Adriaan legt uit dat hij dit inderdaad een keer gezegd heeft maar Shelley wel beter weet. Adriaan lijkt niet gediend te zijn van de opmerking van Gerrit en spreekt hem hierop aan. Het is wel een beetje hypocriet, toch vraagt Gerrit vervolgens aan Adriaan. Shelley bemoeit zich met het gesprek en geeft aan dat Gerrit ook heeft gezegd drie stemmen te geven op Shelley terwijl hij dit niet doet. Dat was puur uit emotie legt Gerrit uit aan Shelley. Is de rust weer wedergekeerd of barst straks de bom?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *