Andrea, Christel en Hiske praten over Adriaan, heeft hij een zwak voor Shelley?

Andrea, Christel en Hiske praten over Adriaan, heeft hij een zwak voor Shelley?

Andrea, Christel en Hiske zitten in hun huisje als ze het over Adriaan hebben. Adriaan is volgens hen de afgelopen dagen onwijs vrolijk. Hoe zou dat komen vraagt Andrea zich hardop af. Ik heb hem nog nooit zo meegemaakt. Ik vind het heel apart benadrukt ze. En ze vraagt aan haar mede bewoners of het misschien komt door Shelley. De twee trekken de laatste paar dagen erg veel met elkaar op. Hij heeft wel een crush op haar geeft Christel aan. Hij is zó blij voegt Andrea er lachend aan toe. Adriaan heeft duidelijk een zwak voor Shelley volgens de dames. Ik zou het wel leuk vinden als ze een keer gaan zoenen eindigt Christel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *