Hiske krijgt veel kritiek tijdens de vergadering

Hiske krijgt veel kritiek tijdens de vergadering

De vergadering van vandaag start met Kaylee die een update heeft over de opening van de tattoo shop. Op dit moment zijn er 29 kaarten verkocht. Dylan en Kaylee zijn de afgelopen dagen volop acties aan het bedenken om de kaartverkoop te stimuleren. Ook vraagt Kaylee de groep om support en of iemand nog een goed idee heeft. Merel vindt dat de bewoners Kaylee en Dylan moeten helpen met de tattoo shop omdat ze het tot nu toe allemaal een beetje op zijn beloop hebben gelaten. De bewoners stemmen hiermee in. Naast de tattoo shop wil Adriaan het graag hebben over de bv. We hebben gewoon budget voor eten zegt hij. We eten nu met zijn allen ook van de bv. Dit eten is eigenlijk bedoeld voor de evenementen benadrukt hij. Wat vinden we daarvan vraagt hij. De groep houdt zich stil. Volgens Adriaan moet iedereen alles eerlijk aangeven als er iets wordt gepakt, maar hij vindt het wel de verantwoordelijkheid van de bewoners zelf. Jens is verantwoordelijk voor de voorraad maar hij heeft geen zin om met een schrijfblok naast de kastjes te gaan staan. Hiske laat weten dat ze over het boodschappenbudget heen zijn gegaan en ze vraagt of het budget daarom omhoog kan. Ik vind het te zot voor woorden zegt Jessie direct en ook Merel is het hier niet mee eens. Ze gaan fel tegen Hiske in. Wat een f*cking onzin zegt Jessie. Jij komt wat tekort? Hiske antwoordt van niet en er valt een stilte. Als ik zo belachelijk word gemaakt, dan is het klaar doorbreekt Hikse de stilte. Klaar. Aan het einde van de vergadering heeft Merel gelukkig nog goed nieuws. Ze wil aankomend weekend namelijk samen met het bezoek van Adriaan een paasbrunch doen. De bewoners reageren direct enthousiast. Adriaan vertelt dat hij allemaal lekkere dingen gaat bakken en de bewoners kunnen niet wachten tot het weekend is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *