Franny en Jessie belanden in een hevige discussie

Franny en Jessie belanden in een hevige discussie

Er is een schoonmaakrooster en Jessie lijkt hier kritiek op te hebben. Volgens hem is het nu zo dat de mensen met vaste taken niet mee hoeven te doen met het schoonmaakrooster. Wat is de reden dat Franny en Dylan vrijstelling hebben voor schoonmaken vraagt Jessie aan Shelley. Shelley vertelt dat zij andere taken hebben die gedaan moeten worden maar volgens Jessie hadden ze die hiervoor ook al. Volgens hem zouden zij ook meedoen in het rooster. De dieren zouden sowieso gedaan worden zegt Jessie. Ik wil gewoon duidelijkheid benadrukt hij. Jessie vindt dat er onderscheidt wordt gemaakt en dat zint hem niet. Het is geen onderscheid zegt Shelley. Jessie vertelt dat sommige mensen heel de dag voor de groep bezig zijn, terwijl Franny volgens hem voor de rest niet heel veel uitvoert. Je doet de dieren en daardoor hoef je andere taken niet meer uit te gaan voeren zegt hij. Volgens Jessie zijn er veel mensen die dingen doen voor de groep en naast hun andere taken ook nog eens moeten schoonmaken. Dat is toch te gek voor woorden vraagt hij. Franny is er ondertussen helemaal klaar mee. Waarom doe je zo tegen mij vraagt ze kwaad. Jessie reageert fel door te vragen of hij zijn mening niet mag uiten omdat Franny. Anders gaat liggen janken. Franny zegt dat ze Jessie wil helpen met de schoonmaak maar dat hoefde volgens Jessie niet. Ze vindt dat Jessie het nu allemaal veel te persoonlijk maakt. Je wil me weer pijn doen en dat doe je altijd zegt ze boos. Jessie vindt het allemaal onzin. Dan moet je lekker gaan huilen reageert hij. Omdat ik de waarheid spreek? Ik spreek het expres uit, omdat ik er echt zo over denk. Ik mag toch mijn mening geven? De twee gaan verder met discussie en uiteindelijk komen de twee tot bedaren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *