Mylène is trots op Franny dat ze voor zichzelf opkomt

Mylène is trots op Franny dat ze voor zichzelf opkomt

Franny had een heftige discussie met Jessie omdat zij vond dat Jessie haar pijn deed. Jessie is van mening dat Frany weinig uitvoert in Utopia 2 maar Franny heeft aangegeven dat Jessie haar pijn doet met deze opmerkingen. De maat was vol voor Franny en daarom heeft ze haar mond opengetrokken tegenover Jessie. Wanneer Mylène en Jens samen in het silo zijn, vertelt Mylène dat ze trots is op Franny. Het laat wel zien dat ze meer voor zichzelf opkomt zegt Mylène tegen Jens en Adriaan. Volgens Mylène maakt Franny daarmee goede stappen vooruit. Zal Franny hier hetzelfde over denken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *