Jessie bedenkt een bijzonder plan om de opening van de tattoo shop te promoten

Jessie bedenkt een bijzonder plan om de opening van de tattoo shop te promoten

De kaartverkoop van de tattoo shop loopt nog niet zoals de bewoners zouden willen en daarom heeft Jessie een plan bedacht. Met goedkeuring van Dylan en Kaylee legt hij het idee uit aan Merel en Franny. Er komen tien ballonnen met daarin een tattoo ontwerp en er komen ook vijftien ballonnen met de namen van bewoners. Met elke vijf kaarten die er nu verkocht worden, wordt er een ballon met een tattoo ontwerp en een ballon met een bewoner geprikt. Die bewoner gaat dat ontwerp tatoeëren op hen legt hij verder uit. Merel, Franny en Gerrit reageren erg enthousiast en ze kunnen niet wachten. Is dit volgens jullie een goed plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *