Adriaan geeft toe dat hij een zwak voor Shelley heeft

Adriaan geeft toe dat hij een zwak voor Shelley heeft

Adriaan en Shelley zijn gisteren op date geweest met elkaar en dit lijkt bij Adriaan goed in te smaak te zijn gevallen. Jens en Mylène zijn maar al te nieuwsgierig naar het gevoel van Adriaan en gaan dan ook met hem het gesprek erover aan. Adriaan heeft altijd aangegeven een relatie te willen met iemand die vegan is maar het lijkt erop dat hij dit voor Shelley wellicht door de vingers kan zien. Ik heb een zwak voor haar geeft Adriaan lachend aan. Je vindt haar een mooi persoon vraagt Jens aan Adriaan. Adriaan beaamt dat hij zowel voor de binnen als buitenkant een zwak heeft voor haar. Toch denkt Adriaan dat het nooit iets kan worden tussen hem en Shelley. Zal hij gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *