Het valt Gerrit op dat Shelley en Adriaan close zijn en bespreekt het met Christel

Het valt Gerrit op dat Shelley en Adriaan close zijn en bespreekt het met Christel

Gerrit is druk bezig met het voorbereiden van de actie voor de tattoo shop als Christel bij hem komt staan. Heb je Shelley ook arm in arm zien lopen? vraagt hij aan haar. Wat willen ze ermee zeggen? Wat bedoelen ze ermee vraagt hij door. Volgens Christel waren Shelley en Adriaan alleen maar aan het kletsen. Ze doen het toch niet voor niets vraagt Gerrit. Christel vraagt welk gevoel Gerrit erbij krijgt. Ik vind het er niet zoveel van zegt hij. Christel vraagt vervolgens of Gerrit er niet zo’n boos gevoel van krijgt als toen tijdens de massage. Nee, dat was een heel ander stadium benadrukt hij. Ik weet nu wat ik aan Shelley heb. Dat is niet veel. Maar ik heb het wel leuk met haar en het kan best een goede vriendin van mij worden, maar op liefdesgebied… Nee. Dat gaat niet lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *