Andrea en Christel bespreken de groep, ze vinden het kinderachtig

Andrea en Christel bespreken de groep, ze vinden het kinderachtig

Christel en Andrea zijn gezellig samen bezig in het atelier. Al snel gaat hun gesprek over de groep en Andrea heeft een duidelijke mening. Soms krijg echt zo’n basisschool middelbare school gevoel zegt ze tegen Christel. Christel denkt er op haar beurt precies hetzelfde over en ze laat weten dat ze af en toe helemaal geen aansluiting voelt. Dat snap ik wel antwoordt Andrea. Christel vindt het leuk dat er bewoners van verschillende leeftijden zijn maar ze heeft het gevoel dat ze soms net buiten de groep valt. Daarnaast kan ze de humor van veel bewoners niet waarderen. Andrea lijkt zich in de woorden van haar mede bewoner te kunnen vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *