Dylan maakt de eerste ballon open, welk ontwerp zal als eerste getatoeëerd worden?

Dylan maakt de eerste ballon open, welk ontwerp zal als eerste getatoeëerd worden?

De bewoners hebben een actie bedacht om de tattoo shop tot een groot succes te maken. Er zijn tien ballonnen mat tattoo ontwerpen en vijftien ballonnen met de namen van de bewoners. Met elke vijf kaarten die er verkocht worden, wordt er één ballon met een ontwerp en één ballon met een de naam van een bewoner geprikt. Deze bewoner gaat het ontwerp tatoeëren. De actie lijkt al snel een succes te zijn want zojuist is de eerste ballon verkocht. De bewoners verzamelen zich voor de caravan en Dylan heeft de eer om de eerste ballon door te prikken. Al snel maakt zijn glimlach plaats voor een vertrokken gezicht. Op het blaadje staat een dilemma, waar Dylan en Kaylee uit moeten kiezen. De naam Shelley gezet op Dylan, door Shelley, of de namen Gerrit en Jessie gezet op Dylan en Kaylee door Gerrit en Jessie. De bewoners moeten lachen. Dus ga jij voor altijd door het leven met de naam Shelley op je lijf of gaan jullie voor altijd door het leven met de namen Jessie en Gerrit?, lacht Jessie. De bewoners geven de tattoo artiesten even de tijd om te overleggen wat ze gaan doen. Dylan en Kaylee overleggen en niet veel later zoeken ze de groep weer op. Brand los kinders, lacht Merel. We gaan toch voor Gerrit en Jessie, antwoordt Dylan. Het lijkt erop dat Kaylee de naam Jessie op haar lichaam laat tatoeëren en dat Dylan de naam Gerrit op zichzelf laat zetten. Hoe zal het eindresultaat eruitzien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *