Shelley en Mylène praten hun ruzies uit

Shelley en Mylène praten hun ruzies uit

Shelley en Mylène zitten op een bankje op het Utopia 2 terrein wanneer Shelley over het voorval met de deur begint. Ik voelde me niet lekker in mijn vel destijds, vertelt de vrouwelijke bewoonster. Alles wat er die dag gebeurde, vatte ik daardoor harder op. Shelley voegt toe dat ze dacht dat Mylène de deur expres hard dichtgooide, waarna zij het ook deed. Dat had eigenlijk twee redenen. Ik deed het dus omdat ik me rot voelde, maar ook omdat ik dacht dat jij het expres deed. Volgens Shelley hebben de vrouwen irritaties naar elkaar toe, maar ze wil graag dat het stopt. Het is nergens voor nodig en ik vind het ook niet fijn in het huisje. Ik mis dat ik ’s avonds met iemand kan praten, maar doe het nu niet door onze verhouding. Mylène is het met haar eens. Ik wil mijn excuses aanbieden voor de opmerking die ik maakte over de lingerieparty, dat had ik niet moeten doen. Shelley knikt en legt uit dat ze niet ineens best friends hoeven te worden, maar wel normaal met elkaar om kunnen gaan. Mylène is het helemaal met haar eens. Fijn. Ik ben blij dat je naar me toe bent gekomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *