Gerrit en Jessie biechten hun geheim op aan Kaylee en Dylan

Gerrit en Jessie biechten hun geheim op aan Kaylee en Dylan

Dylan en Kaylee lopen over het terrein wanneer Jessie en Gerrit aan komen lopen. Nu we een band hebben opgebouwd met tatoeëren, wilden we jullie iets laten zien, begint Jessie. Hierop lopen de bewoners samen richting de boot. We hebben iets moois, zegt Gerrit. Jessie knikt en legt uit dat het koppel veel bezig is met het plannen van de afspraken en ze daar een computer voor nodig hebben. Maar er is er maar één. Gerrit knikt. Zullen we anders even naar binnen gaan? Even later lopen de vier bewoners de boot in. Kom maar lekker zitten, zegt Jessie. Hierop haalt Gerrit het doek van de computer af. En hier is de computer! Dylan en Kaylee beginnen direct te lachen. Serieus? Vuile smiechten! Gerrit knikt en legt uit dat de pc er al dagen staat. We willen het wel nog even als experiment geheim houden, maar jullie kunnen achter de computer wanneer jullie tijd nodig hebben. Dylan knikt. Heel chill. Slim dat je ‘m hier houdt, anders is het gelijk chaos. Jessie stelt voor om iets te bedenken in het geval ze richting de boot gaan. Geld neerleggen van de tattooshop bijvoorbeeld, zegt Dylan. Kaylee vindt het een goed idee. Dank jullie wel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *