Wat voor ontwerp zit er in de tweede ballon?

Wat voor ontwerp zit er in de tweede ballon?

Vanmiddag hebben de bewoners een plan bedacht om de opening van de tattooshop te promoten. Er hangen tien ballonnen met een tattoo ontwerp bij de shop met nog eens vijftien ballonnen met daarin de namen van de bewoners. Telkens wanneer er vijf kaarten worden verkocht, wordt er een ballon met ontwerp en een ballon met een bewoner geprikt. Het is de bedoeling dat de getrokken bewoner het ontwerp gaat tatoeëren op Dylan en Kaylee. Nadat Dylan en Kaylee inmiddels met een gloednieuwe tattoo rondlopen, namelijk de namen Gerrit en Jessie, heeft Jessie een leuk nieuwtje voor hen. Verzamelen, roept de mannelijke  bewoner terwijl hij aan de bel trekt. Iedereen bij de tattooshop! Wanneer alle bewoners zich bij de caravan hebben verzameld, begint Jessie met praten. Het is tijd voor nummer twee. Hierop lopen Dylan en Kaylee naar voren om de volgende ballonnen open te maken. Oh, ik zie het al, zegt Jessie wanneer Kaylee de eerste ballon openmaakt. Het is een microfoon! Hierna is het de beurt aan Dylan om de ballon met een naam bekend te maken. Het is Erik!, roept de mannelijke bewoner. De groep barst in lachen uit. Ik vind het wel eng, zegt Erik. Hoe zal Erik het tatoeëren ervaren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *