Erik tatoeëert Kaylee

Erik tatoeëert Kaylee

Kaylee heeft een nieuwe ballon opengemaakt met daarin de afbeeldingen van een microfoon. Niemand minder dan Erik is de gelukkige bewoner die de tattoo bij haar mag zetten. Ik vind ‘m wel cute, zegt de vrouwelijke bewoonster wanneer ze op de stoel plaatsneemt. Ben je er klaar voor?, vraagt Erik. Dylan en Kaylee geven instructies, waarna de mannelijke bewoner aan de slag gaat. Oh, zegt Merel die ernaast naast te kijken. Kijk ‘m zitten, alsof hij dit al jaren doet. Even later is Erik klaar. Zo, astjeblieft. Dylan grinnikt. Goed bezig Erik. Wat vind jij van de tattoo?
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *