Kaylee en Dylan hebben een meningsverschil over persoonlijke hygiëne

Kaylee en Dylan hebben een meningsverschil over persoonlijke hygiëne

Kaylee en Dylan zitten afgelopen avond in hun huisje wanneer Kaylee haar oog valt op de voeten van Dylan. Wees blij dat ik mijn sokken uit heb zegt Dylan. Anders stinkt het nog erger voegt hij eraan toe. Kaylee schudt haar hoofd en legt uit dat dit nu ook het geval is. Kijk hoe goor ze zijn. Lig je daarmee tegen mij aan gaat ze verder. Dylan vraagt zich af of hij haar nagelschaartje kan lenen. Kaylee schudt haar hoofd. Nee, koop er maar een van je zakgeld. Dat vind ik vies benadrukt ze. Wat later lijkt Kaylee zich toch te bedenken. Oké, je mag ‘m lenen. Maar dan moet je de schaar erna wel schoonmaken gaat ze verder. Ze kan er echter niet over uit dat hij zo in bed gaat liggen. Ik vind het zo overdreven hoe je erover praat reageert Dylan. Kaylee begint te lachen. Ik weet niet of we.. Nee, dat moet ik niet zeggen. Ze denkt even na maar vertelt dan toch wat ze wilde zeggen. In dat soort opzichten passen we echt niet bij elkaar. Dylan zucht. Ik ga na jou wel even douchen. Oké? Kaylee ligt even stil in bed en staat dan op. Ik ga al. Hij ziet echter dat er iets is. Wat is er nou? Kaylee haalt haar schouders op. Ga er maar over nadenken. Het beeld wat ik van jou heb, verandert hier. Je gaat elkaar steeds beter leren kennen benadrukt ze. Dylan haalt diep adem. Kay, alsjeblieft. Ik snap het probleem niet als ik een oplossing aanbied. Ik ga toch zo douchen? Kaylee knikt maar legt uit dat ze heel anders denken over dit soort dingen. Ik vind dit echt een afknapper verzekert ze. Dylan laat weten dat hij het dan wil veranderen. Nee, dat hoeft niet zegt Kaylee licht geïrriteerd. Tot zo eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *