Hiske vraagt zich af wat Mylène in Utopia 2 is zonder Jens

Hiske vraagt zich af wat Mylène in Utopia 2 is zonder Jens

Terwijl Hiske en Christel langzaam wakker worden, komt Mylène ter sprake. Hiske is van mening dat Mylène nog maar weinig aansluiting kan zoeken bij de groep, maar hier is Christel het niet mee eens. Christel ziet dat de vrouwelijke bewoonster veel omgaat met Jens en Jessie. Wat gaat er gebeuren als Jens wegvalt?, vraagt Hiske zich hardop af. Christel heeft hier geen antwoord op, maar is wel erg nieuwsgierig hoe dit zal gaan verlopen. Ook denkt Christel dat Kaylee meer zou gaan bloeien als zij zonder Dylan hier zou zijn, dan moet je wel. Zal Christel gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *