Erik ontdekt het geheim van de achtergehouden computer

Erik ontdekt het geheim van de achtergehouden computer

Gerrit en Jessie besluiten om Erik de computer welke al sinds 11 april, achtergehouden wordt en op de boot van Jessie staat te laten zien. De drie gaan de boot in. Kijk Erik, daar is de verloren schat zegt Gerrit. Vervolgens wijst hij vol trots naar het bureaublad, waar op de achtergrond een foto van Romee Strijd pronkt. Precies op dat moment hoort Jessie dat zijn naam geroepen wordt. Hij schrikt en binnen één seconde staat hij op en loopt hij naar de ingang van de boot. Wat ben je aan het doen vraagt Merel aan Jessie. Jessie weet hier niet direct een antwoord op te geven, want hij schrok van de vraag. Na een paar seconden geeft hij aan dat hij bezig is met schoonmaken. Merel kijkt hem een beetje verbaasd aan en loopt dan vervolgens richting de silo. Dan loopt Jessie weer terug naar Erik en Gerrit. Wie was dat vraagt Gerrit dan. Jessie laat weten dat het Merel was die vroeg wat hij aan het doen was. Erik zegt vervolgens dat als ze argwaan krijgen, hij het bed aan het opmeten was. Dan staan de drie op en klimmen ze de boot uit. Zodra de drie weer op de grond staan, weten ze niet hoe snel ze het onderwerp van gesprek moeten veranderen. Wanneer gaan we weer een keer golfen, Jessie? vraagt Erik dan. Jessie moet lachen en de drie lopen richting het sanitaire gebouw. Zal de computer in de boot nog lang geheim blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *