Christel wil aandacht vragen voor daklozen en regelt een lezing

Christel wil aandacht vragen voor daklozen en regelt een lezing

Christel en Andrea praten over het onderwerp daklozen. Waar komt die interesse van jou naar daklozen vandaan?, vraagt Andrea dan. Christel vertelt dan dat ze in de eerste weken van Utopia 2 op de grond onder zeiltjes hebben gelegen en dat ze echt heel weinig te eten hadden. Ik kan me dus best wel voorstellen hoe het is om dakloos te zijn, zegt ze dan. Christel lijkt het een goed idee te vinden om daklozen op te vangen binnen Utopia 2 of een keer aandacht te besteden aan de daklozen gemeenschap, want ze wil heel graag dat het taboe verdwijnt.

Even later komt Wim Eickholt komt de mini samenleving binnen. Christel en Hiske staan hem op te wachten en stellen zich voor. Wat fijn dat je er bent, zegt Christel. Wim komt vandaag een lezing geven over de daklozen. Ze lopen met zijn alle richting het atelier van Christel en samen met de andere bewoners luistert ze naar zijn verhaal.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *