Dave krijgt eindelijk zijn tattoo, wat zal het worden?

Dave krijgt eindelijk zijn tattoo, wat zal het worden?

Dave is opnieuw de mini samenleving. Dave is dakloos en toen hij de vorige keer in de mini samenleving was, heeft hij een tattoo cadeau gekregen van de bewoners. Vandaag is eindelijk de dag dat Dave zijn tattoo krijgt. Dylan is al druk bezig met het ontwerp, terwijl Dave zich vermaakt met de andere bewoners. Hij zei dat hij nog nooit zo zenuwachtig is geweest, vertelt Christel aan Dylan. Dylan adviseert Christel om erbij te blijven wanneer Dave de tattoo krijgt. Een tijdje later is het eindelijk zover en krijgt Dave zijn tatoeage. Zal hij blij zijn met het eindresultaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *