Merel, Christel en Hiske vinden dat Kaylee moeilijk doet

Merel, Christel en Hiske vinden dat Kaylee moeilijk doet

Merel, Hiske en Christel zitten op een bankje op het Utopia 2 terrein wanneer de caravan ter sprake komt. Hebben jullie het al gehoord van de tattoo shop en de kapsalon? zegt Merel. Leuk hè? Christel knikt maar laat weten dat Kaylee wel liever gehad had dat het overlegd werd. Hoezo vraagt Merel verbaasd. Shelley was gelukkig en Dylan en Kaylee ook voegt ze eraan toe. Christel schudt haar hoofd. Ze zien het wel zitten maar vinden dat het overlegd had kunnen worden. Volgens haar zagen ze het eerder als iets dat hen overkomt. Heb je met Kaylee of Dylan gesproken vraagt Merel. Allebei antwoordt Christel. Merel vindt het gek dat ze dit niet meteen hebben gezegd. Kaylee zei net nog tegen me dat ze het heel leuk vond. Christel geeft toe dat ze het koppel wel gelijk geeft en vraagt zich af hoe ze het hebben gebracht. Merel legt uit dat ze hebben uitgelegd dat de bovenverdieping van de silo eigenlijk is bedoeld als werkplek maar ze nu met de kapsalon zitten. Toen ben ik nagegaan of de kapsalon en tattoo shop in een ruimte zouden kunnen, en dat was het geval. Dylan ging wel meteen in oplossingen denken gaat Christel even later verder. Merel knikt. Het lijkt wel of Kaylee altijd zo moeilijk doet over dingen. Ik vind het haast schijnheilig benadrukt ze. Volgens haar is het nu al een paar keer gebeurd dat Kaylee tegen de één A zegt en tegen de ander B. Als je doel is om iedereen te vriend te houden, ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik ga hierdoor een hekel aan je krijgen eindigt ze. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *