Er gaat een roddel door Utopia 2, heeft Dylan een oogje op Shelley?!

Er gaat een roddel door Utopia 2, heeft Dylan een oogje op Shelley?!

Gerrit en Hiske zitten op een bankje op het Utopia 2 terrein wanneer Merel ter sprake komt. Wat voor roddel had ze precies vraagt Hiske. Gerrit legt uit dat Dylan naar Shelley zou zijn gekomen om zijn excuses aan te bieden voor het feit dat hij niet voor haar gekozen had bij de tattoo opdracht. Toen zei hij dat als hij Kaylee niet had gehad hij het sowieso had gedaan. Hiske haar mond valt open van verbazing. Toen is Shelley naar Merel gegaan om het haar te vertellen gaat Gerrit verder. Aangezien zij de roddelqueen is voegt hij eraan toe. Hiske knikt. Dat vind ik best wel heavy benadrukt ze. Wat later komt ook Merel bij het tweetal staan. Ik hoorde net van Ger de roddel van Shelley zegt Hiske. Waarom denk je dat ze dat aan jou vertelt? Merel denkt na. Misschien omdat ze weet dat ik het tegen Gerrit vertel? Gerrit vraagt zich op zijn beurt af of ze het niet heeft gedaan in de wetenschap dat Merel het doorvertelt. Dan wordt het een roddel op het terrein, waarna het ook bij Kaylee terecht komt. Merel knikt. Ja, dat zou kunnen. Misschien wil ze dat ze ruzie krijgen. En legt uit dat ze er niet blij mee zou zijn als ze de vriendin van Dylan was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *