De ouderen hebben een gezellige dag gehad in Utopia 2

De ouderen hebben een gezellige dag gehad in Utopia 2

Twee bussen vol met ouderen zijn in Utopia 2  gearriveerd om een middag met de bewoners door te brengen. Hallo, ik ben Gerrit zegt hij terwijl hij de mensen een hand geeft. Ook de andere bewoners komen naar de poort om hen te verwelkomen. Wat later helpen de bewoners de ouderen op weg naar de silo, waar zij koffie, thee en taart krijgen aangeboden.

Eén van de dames komt naar Adriaan toe en vraagt aan hem of hij het leuk vindt om samen met haar even een stukje te fietsen. Adriaan vindt dat maar al te leuk en geeft aan dat hij graag met haar wil fietsen. De fietsen worden vervolgens klaargezet en de mevrouw begint met fietsen. Mag ik vragen hoe oud u bent vraagt Jessie aan haar. Hoe oud denk je dat ik ben vraagt de vrouw vervolgens. Nou ik hoorde daarnet bijna 88, maar ik weet niet of dit klopt zegt Jessie. Ja dat klopt geeft de mevrouw aan. Maar wat bent u dan nog fit voor uw leeftijd zegt Jessie vervolgens. De dame bedankt Jessie voor dit compliment. Samen met Adriaan fietst ze 15 minuten en kletsen ze gezellig met elkaar. De ouderen hebben een gezellige dag gehad in Utopia 2!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *