Shelley wil wraak nemen op Merel en betrekt haar mede bewoners hierbij

Shelley wil wraak nemen op Merel en betrekt haar mede bewoners hierbij

Jessie loopt over het terrein wanneer Shelley aan komt lopen. Kan je iets voor je houden? vraagt Shelley. Jessie knikt. Natuurlijk kan ik dat voegt hij eraan toe. Shelley legt uit dat Merel altijd roddels over hen schrijft en ze het tijd vindt dat ze wordt terugpakt. Ik wil nu ook een column over haar schrijven. Dus waar jij denk jij aan als je aan Merel denkt? Jessie laat weten dat hij niet betrokken  willen worden bij de situatie. Het voelt voor mij niet alsof ik eraan mee moet doen gaat hij verder. Shelley zegt dat het niet per se negatief hoeft te zijn. Oké antwoordt Jessie uiteindelijk. Als ik aan Merel denk, krijg ik met name flashbacks naar toen ik had gedronken en we gingen tongen. Shelley knikt. Wat nog meer? Jessie vertelt dat hij ook aan zakgeld denkt en het doen van privébestellingen. Maar ik hoef verder geen wraak te nemen voor het feit dat ze columns schrijft. En benadrukt dat hij niet de dupe wil zijn van het feit dat Shelley nu een column wil schrijven. Je bent niet de dupe verzekert Shelley. Ik wil gewoon een steengoede column schrijven.
Wat later loopt Shelley naar Dylan en Kaylee om hen over haar idee in te lichten. Ik vind het een mooie actie zegt Kaylee. Dylan knikt. Fantastisch benadrukt ze. Ook Mylène is te spreken over het plan. Shelley laat weten dat ze de vlog wil beginnen met: op weg met een lui paard in plaats van op weg met de panter. Wordt vast en zeker vervolgt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *